Focus op duurzaam rijden

Ons inkoopgedrag veranderd in een rap tempo als gevolg van stijgende grondstofprijzen. Daarom richten wij ons volledig op hybride en elektrische auto’s van Toyota en Lexus. Ons aanbod richt zich compleet op frisse, energiezuinige auto’s met weinig kilometers.

Over oprichter Stijn Winters

Oprichter Stijn Winters is sinds zijn 16de jaar werkzaam in automotive sector. Begonnen als verkoper bij een premium Duits merk en vervolgens doorgegroeid naar de rol van occasionmanager. In 2017 is het besluit genomen om voor zichzelf te beginnen.

Gedurende de eerste jaren van het ondernemerschap kwam Stijn erachter dat de kwaliteit van vooral de merken Lexus & Toyota een feilloze reputatie hebben. Aspecten als betrouwbaarheid en de relatief gezien lage onderhoudskosten steken zich positief af tegenover de Duitse concurrentie. De afwerkingskwaliteit en rijeigenschappen doen daarnaast zeker niet onder.

Met deze onderbouwing is besloten om vanaf 1 januari 2023 volledig te gaan specialiseren op hybride en elektrische auto’s. En zo is Mijnduurzameauto.nl ontstaan.

Aankoopcriteria

De auto’s die worden aangeboden worden op diverse manieren aangekocht. Zowel via onze zakelijke (buitenlandse) relaties of de particuliere markt . Binnen onze inkoopbeleid zoeken wij de juiste balans in kwaliteit, uniekheid en prijsstelling. Tevens is het voor ons belangrijk om de auto die we verkopen te kennen zodat we aan toekomstige eigenaar kunnen uitleggen waar hij wegkomt dit vinden wij een belangrijk aspect van auto’s verkopen en het juiste gevoel geven .

Prijsstelling en garanties

Veel van onze auto’s bieden wij standaard aan met drie maand volledige garantie op motor, versnellingsbak en hybride accupakket, zodat u altijd tegen grote risico’s afgedekt bent. De wat oudere en goedkopere auto’s worden zonder garantie verkocht. Dit wordt altijd duidelijk en netjes vermeldt bij de advertentie. Voor vragen staan wij u graag te woord. belangrijk om de auto die we verkopen te kennen zodat we aan toekomstige eigenaar kunnen uitleggen waar hij wegkomt dit vinden wij een belangrijk aspect van auto’s verkopen en het juiste gevoel geven .

Voor als u het zeker wilt weten

Het is altijd mogelijk om een second opinion te laten uitvoeren op onze auto’s. U kunt de auto laten controleren bij een garage naar uw voorkeur in de buurt van onze vestigingsplaats Tynaarlo (omgeving Noord Drenthe, Groningen)

Wij doen veel aankoopkeuringen bij Lexus & Toyota dealer in Groningen die altijd een onafhankelijk oordeel geeft en het meeste verstand heeft van onze producten.

Ook is het mogelijk om via partijen als: mijnautocoach.nl, auto-kennis.nl of plaatselijke partijen deze aankoopkeuring te laten uitvoeren.

Tevens verzorgen wij gratis het transport naar de aankoopkeuring zodat dit proces snel & vakkundig kan verlopen.

De aankoopkeuring komt voor rekening van de klant tenzij anders besproken het transport van de auto naar de keuringspartij mits in de buurt gratis verzorgd door Mijduurzameauto.nl

Inruil? Je ontvangt binnen één werkdag een passend voorstel.

Voor eventuele inruil verzoeken wij je om foto’s van het interieur, exterieur, kenteken en kilometerstand per whatsapp te versturen naar +31 (0)6 122 32 137.

Vragen of bezoek plannen?

Maak een afspraak

Wij zijn alleen op afspraak geopend, je kunt bellen op +31 (0)6 122 32 137.
In goed overleg is er heel veel mogelijk ook in het weekend en in de avond.

Tenaamstelling

Wij verrichten zelf 24 uur per dag, 7 dagen per week tenaamstellingen.
Een bezoek aan het postkantoor is niet nodig.