Focus op duurzaam rijden

Mijnduurzameauto.nl focust zich volledig op hybride en elektrische auto’s van Toyota en Lexus. Ons aanbod richt zich compleet op frisse, energiezuinige auto’s met weinig kilometers.
Ons gevarieerde aanbod van Lexus en Toyota hebben een bouwjaar v.a. 2005 tot en met 2022.

Duurzaam rijden met Lexus of Toyota

De merken Toyota en Lexus blinken uit op de onderdelen betrouwbaarheid, lage onderhoudskosten en het vriendelijke brandstofverbruik. Dit gaat gecombineerd met geweldige rijeigenschappen. Beide fabrikanten geven 10 jaar garantie – of tot een kilometerstand van 200.000 km. Dit geeft ons en onze klanten veel vertrouwen.

De hybride modellen zijn uitgerust met een zeer betrouwbare hybrideaccu die met normaal onderhoud vrijwel geen gebreken krijgt. Indien gewenst kan dit worden aangetoond met een hybride check bij een Lexus of Toyota dealer in de buurt.

Duurzaam rijden met een youngtimer

Wanneer een auto ouder is dan 15 jaar noemen we de auto een ‘youngtimer’. Het voordeel hiervan is dat er sprake is van een bijtelling over de dagwaarde. Wanneer dit belastingvoordeel wordt gecombineerd met de lage onderhoudskosten spreek je over de gouden combinatie op het gebied van duurzaam en kostenefficient rijden.